Når man faktisk ikke er så vild med at være på barsel...

Var Solveig en ups’er?

Det er løgn! Er det en ups’er? Det er synd for Ellienora! Hvad så med dit arbejde? Var det planlagt? Skal i så flytte? Hvad siger jeres familie? Hvad med Lasses børn, hvad siger de til det?

Dette var nogle af de hyppigste spørgsmål og kommentarer som vi blev stillet sidste sommer, da vi offentlig gjorde at jeg var gravid igen.

Elliennora var 5 mdr gammel og vi skulle til lægen mandag morgen for at få hende vaccineret. Søndag aften faldt snakken på, hvornår jeg egentlig sidst havde haft min menstruation? Og noget tydede på at jeg var gået over tid. Butikkerne havde lukket og så travlt havde vi heller ikke med at finde ud af om jeg var gravid, da det jo ikke kunne passe at jeg allerede var gravid igen. Og slet ikke når man tænker på hvor lang tid vi prøvede at blive gravide med Ellienora.

Mandag morgen gik Ellienora og jeg hen i Daglig Brugsen kl 8:00 for at købe en graviditetstest. Vi bor i en lille by og jeg havde det helt fint med kun og skulle købe den éne ting i Brugsen, for kendte alligevel ikke medarbejderen som skulle ekspedere mig. Gud hjælpe mig, er min venindes kæreste også nede for at handle ind og stille sig op for at snakke med mig, alt imens jeg står med en graviditetstest i hånden! Heldigvis opfattede han slet ikke noget og efter en snak gik han op og betalte og ud til hans bil. Puha…

Jeg kunne lige nå hjem og teste om jeg var gravid, inden jeg skulle være hos lægen kl 8:30.

Min mavefornemmelse var at jeg var gravid, men alligevel var jeg meget spændt på resultatet.

De to lyserøde streger dukkede op lige med det samme på testen, den var klokke klar. Jeg var gravid og umiddelbart 1 mdr henne.

Ellienroa blev vaccineret og alt gik som det skulle. Jeg fortæller efterfølgende min læge at jeg er ret sikker på jeg er gravid, og at jeg lige har taget en test derhjemme som var positiv. Det første hun siger til mig med meget høj stemme, er ; STORT TILLYKKE. Og så spørger hun om hun ikke må tage endnu en test så vi kan være helt sikre. Og også den tester positivt med det samme. Min læge reagerede simpelthen så dejligt og var så glade på vores vegne. Hun fandt sin terminsberegner frem og fortalte at jeg ville have termin 11.01.2018. Det var nu ret uvirkeligt at sidde med sin 5 mdr gamle datter og få af vide hvornår næste baby ville komme.

I sofaen søndag aften, var både Lasse og jeg godt klar over at jeg højst sandsyndligt var gravid, og vi begge ønskede endnu et barn, så vi var glade og helt rolige. Og vi aftalte at jeg skulle tage en test imorgen tidlig og efterfølgende snakke med lægen. Så selvom jeg var alene afsted til lægen, uden Lasse, så vidste han besked og var meget spændt på udfaldet. Efter lægen ringede jeg til Lasse da han var på job, og han blev såå glad og helt oppe og kører over at vi skulle have endnu et barn.

Solveig er på ingen måde en ups’er, hun er ønsket fra både Lasse og jeg. Og vi elsker at pigerne er kommet til verden med blot 13 mdr imellem. Solveig er nu blevet 6 mdr og det er det mest fantastiske at have fået børn med så kort mellemrum.

Og så kan folk have lige den holdning til vores familie, og stille alle de spørgsmål de vil. Vi har valgt den helt rigtige beslutning og vi elsker det. Pseudotvillinger er det bedste 🙂

 

// Pia

4 kommentarer

 • Heidi

  Jeg er også pseudotvilling, min søster er 15 mdr yngre end mig. Vi er rigtig tætte, er meget forskellige af personlighed og alligevel meget ens. Vi deler samme humor og griner ofte samtidig, da vi ofte tænker det samme.. Det er ret så underholdende.. De er heldige af have hinanden, dine piger ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Blev gravid efter 6 mdr – blev mødt af spørgsmål om jeg ikke vidste man kunne blive gravid når jeg ammede- øh jo min 2. datter var rent held!!!! Nu er mine ældste 14 og 15 år! Det har været benhårdt da de var små – men også fantastisk! Pseudotvillinger er en gave❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bente

  Pseudotvillinger er fantastisk og de har så meget glæde af hinanden 🙏❤️ Der er 16 mdr mine piger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg kan på mange måder godt følge dig! Både følelsen af de mange spørgsmål og folks undren over lillesøsters ankomst så hurtigt! Men jeg er 100 % enig med dig ! Pseudotvillinger er fantastiske! Og det bliver kun bedre 😉
  Hilsen endnu en pseudomor til piger med 11 mdr imellem 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man faktisk ikke er så vild med at være på barsel...