Melonsalat

Vægttab på 8 uger…

Fredag den 8 juli 2018 er det 8 uger siden jeg startede hos mig diætist.

Jeg elsker at jeg kan spise de ting som jeg elsker og holder af, og at der i min kostplan er plads til mindre sunde ting. Men i mine øjne handler det også om at kunne begrænse sig og sige nej samt at træffe de rigtige valg.

Jeg har været til en del events hvor jeg intet har haft og sige i forhold til menuen. Men jeg vælger at spise lidt af det hele og stadig føle mig normal og være en del af fællesskabet. Jeg har alle gange spist dessert, dog har jeg kun spist en kvart og nydt den. Selvfølgelig har jeg godt kunne spise mere, men jeg har fået stille min lyst ved at smage lidt på det og stolt over at jeg har kunne styrer mig.

Sidste weekend kørte vi ned til svigerforældernes sommerhus på Marielyst, og under vejs blev vi sultne. Lasse nuppede burger og fritter og jeg havde set mig lun på deres salat. Jeg følte på ingen måde at jeg gik glip af noget, for jeg nødt min salat med kylling, ris og humus og drak en light sodavand. Så det kan sagtens lade sig gøre at spise sundt selvom man er på farten. Jeg så kcal på min salat inde på McDonals hjemmeside, så jeg kunne regne mig frem til hvor meget jeg havde brugt og hvad jeg havde tilbage resten af dagen. Slet ikke fordi jeg tæller kcal, men min kostplan er udregnet til et vis kcal, og dette skal jeg jo holde mig inden for – hvilket heller ikke er noget problem.

Jeg følte ikke jeg havde tabt mig, men da jeg stille mig op på vægten viste den at jeg havde tabt mig 1,7 kg på 14 dage. Og jeg havde tabt mig yderligere 2 cm om taljen.

 • Mit vægttab hos diætiste er nu oppe på -10,8 og inden jeg startede hos hende havde jeg smidt lidt selv, så alt i alt har jeg smidt – 14,4 kg!! Og 12 cm om taljen 🙂

Jeg er glad og stolt af mig selv 🙂

Man kan sagtens tabe sig selvom man er mor til to små piger og har nok og se til. Hvor der er vilje er der vej.

// Pia

7 kommentarer

 • Mette

  Hvor er du bare sej! Du er en kæmpe inspiration- tusind tak fordi, du deler!
  Må jeg spørge, om du får lige mange kalorier hverdag og weekend, eller er der ‘sat flere af’ til weekenden? Og hvor mange kalorier er du ‘regnet ud til’ at skulle have?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Piasgodeliv

   Tusinde tak for de søde ord 🙂
   Jeg spiser for ca 1650 kcal om dagen, og så er der plads til lidt ex i weekenden. Min diætist har regnet ud hvor mange kcal jeg skal have ud fra min hverdag og vægt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvilken diætist bruger du? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Det er helt vildt godt gået! Og man kan tydeligt se, at du har tabt dig – så flot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Har du pigerne med når du er afsted?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • piasgodeliv

   Jeg har altid Solveig med mig og så er Ellienora i vuggestue imens.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Piasgodeliv

   Jeg har altid Solveig med når jeg er afsted. Hun har faktisk været vågen alle de gange jeg har været afsted. Nogle gange sidder hun på mit skød andre gange ligger/sidder hun i sin klapvogn/barnevogn og hygger sig. Det er intet problem at have hende med. Ellienora er i vuggestuen imens.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Melonsalat