Lutftig æggekage bagt i ovn

Vægttab på 6 uger..

For 6 uger siden mødte jeg min diætist for første gang, jeg var både nervøs og spændt. Ville hun forstå mine ønsker til en kostplan, ville hun kunne give mig den støtte jeg havde brug for, samt hvor meget siger vægten. Der var mange tanker i mit hoved omkring vores første møde, men en ting vidste jeg – NU SKAL JEG IGANG !

Efter 2 graviditer med meget kort tid imellem, samt en masse kilos overvægt, besluttede jeg mig for at søge hjælp. Jeg har tidligere gået hos en diætist, og dette virkede virkelig godt for mig. Så jeg vidste at selvom første møde kunne være fuld af spændning og nervøsitet, så vidste jeg at det ville være det rette valg.

Diætisten var helt nede på jorden og fra start af følte jeg mig velkommen og slet ikke fejlplaceret. Lige som det skal være 🙂

Jeg fik lavet nogle udregninger og målt en masse værdier og ud fra det, sammensatte diætisten en kostplan til mig ud fra mine ønsker. Jeg har spist efter den dagligt, men der har også været plads til at være på cafe, spist is og chokolade samt masser af kulhydrater.

Fredag var jeg på vægten igen hos hende, 6 uger siden første gang jeg stille mig op på den for første gang. Jeg vidste at jeg havde tabt mig, da jeg har kunne mærke det på mig tøj og på min energi. Men derfor var jeg alligevel meget spændt på at træde op. Sandhedenstime…

Vægten viste at jeg havde tabt mig 9,2 kg!! 

Shit jeg er stolt og alligevel også lidt flov over at jeg vejer så meget som jeg gør, at jeg kan tabe mig næsten 10 kg på 6 uger, betyder det at der er rigeligt og tage fra..

Jeg har lang vej endnu før jeg er i mål, men jeg er stolt og glad over hvor langt jeg allerede er kommet på så kort tid – Og vel og mærket uden træning! Jeg har så meget motivation til at forsætte min rejse og hvert lille skridt tæller.

// Pia.

Før & efter billeder. Jeg er p ingen måde stolt af min krop eller alle mine strækmærker, men jeg ønsker at dele billeder af hvordan jeg ser ud og dette er den nøgne sandhed… Jeg kan selv se en lille forskel på billederne, så 9 kg kan sagtens ses på ens krop.

30 kommentarer

 • Karina

  Strækmærkeg er tigerstriber, der minder en om at man er stærk og sej som en Tiger, der skabte smukke og stærke unger, og som man altid vil våge over som en Tiger på spring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg kan også se en forandring på dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej det er så flot. Godt gået

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvor er det bare mega flot!! 🙂 Og første skridt på vejen er jo erkendelsen af at herlighederne desværre er gået lidt for vidt, og dermed at tage skeen i den anden hånd. Der er jeg kommet til (igen, igen) og har takket være dig fundet motivation og lyst, og denne gang skal være en af de succesfulde. Jeg har ligeledes besluttet at få hjælp, så jeg kan få lidt støtte igennem kampen. Så af hjertet tak for inspiration! Stort knus fra Solrød

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • piasgodeliv

   Det handler nemlig om at erkende at det står galt til. Og mega fedt du også er igang, og endnu mere fedt at du har kunne bruge mig til at motivere dig igang. Håber du når dine mål og forbliver i mål. Det er jo det sværeste 🙂
   Rigtig god kamp og tusinde tak fordi du læser med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Mega mega sejt…… og hvor er du bare et skønt og sødt menneske med den dejligste stemme❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • piasgodeliv

   Åh hvor er du sød. Jeg hader, lige som langt de fleste mennesker, at hører min egen stemme 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena Andersen

  Wow hvor er det flot gjort. Kæmpe respekt herfra, ikke mindst fordi at du lægger billeder af dig selv op i undertøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  MEGA sejt at du deler! Kæmpe inspiration til mig som har taget gevaldigt på efter 2 graviditeter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • piasgodeliv

   Det gjorder jeg også, men jeg savner at føle mig sund og fit og nu ha r jeg taget kampen op. Tak fordi du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha Thrane

  Skide sejt! Følger dig, og du er en kæmpe inspiration! Med to små børn og samtid har overskuddet. Jeg er alene med to små, og håber også en dag overskuddet er der til at komme af med de 10-15 kilo ekstra der er på

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • piasgodeliv

   Lige pludselig en dag, så er lysten og overskudet til at gøre noget for sig selv der. Og al respekt for alenemødre, de gør det godt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Det er SÅ sejt gået 🙂 vægttab kan godt være svært, når man skal have det held til at gå op i en højete enhed med små børn. Jeg kæmper med de sidste 15 kg (startede med 35 kg) efter at have fået 4 børn, hvoraf de sidste to var et hold tvillinger. Jeg ved godt min krop aldrig bliver som før, men tænk lige hvad den har præsteret; 4 smukke piger ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • piasgodeliv

   Det er nemlig så smukt det en krop kan levere.
   Jeg tror for mig, at hele procesen handler om at acceptere at jeg aldrig får min gamle krop tilbage, og jeg er på rette vej, men jeg vil gøre hvad jeg kan for at få en ny krop som jeg kan acceptere og føle mig tilpas i.
   Tak fordi du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Du er så sej

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • piasgodeliv

   Tak 🙂 Jeg tror og håber, at ved at dele min egen sandhed, at jeg kan motivere andre samt andre også kan se hvordan man ser ud. Tak fordi du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jensen

  Du er så pisse sej smukke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • piasgodeliv

   Tak søde, dejligt at man kan se der sker lidt på kroppen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Flot gået!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • piasgodeliv

   Taak “Du gamle” 😉
   Tak fordi du læser med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  En mor kan ALTID være stolt af sine strækmærker !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • piasgodeliv

   Ja det ved jeg, jeg ved de er kommet af en smuk ting, men jeg mangler stadig det sidste for at acceptere dem helt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er du SEJ!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • piasgodeliv

   Åhh hvor er du sød 🙂 Tusinde tak for de søde ord, de varmer virkelig meget 🙂 Tak fordi du vil læse med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Boeriis

  Shit hvor er du sej

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • piasgodeliv

   Tak. Jeg er hvertfald top motiveret så jeg er også sikker på jeg nok skal nå mit mål en dag. Tak fordi du læste med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Wow det er flot, og tak fordi du deler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Du er sej – og et fortsat forbillede !

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lutftig æggekage bagt i ovn