Ferien går til syd Frankrig

Uge 21 ugemadplan.

I er flere som efterlyser mine ugemadplaner, men lige for tiden fungere det ikke så godt for mig at planlægge frem i tiden. Så sidste uges madplan er skrevet ned og nu deler jeg den med jer.

Vi handler altid ind om søndagen, til den kommende uge, hvilket fungere virkelig godt for os. Og vi handler altid vores basis varer og resten af indkøbet bliver styret af lyst. Vi snakker om hvad vi har lyst til at spise, eller hvad planerne for den kommende uge er. Jeg ser på ugens tilbudsaviser i appen, og har en lille ide om hvad vi skal indkøbe. Men det sker også ofte at vi finder på noget andet under vores indkøb, sådan så en madplan frem i tiden, ikke fungere.

Så nu skriver jeg vores mad ned, og når ugen er omme, kan jeg dele hvad vi har spist den foregående uge. Jeg tænker at i alligevel godt kan bruge min ugemadplan som inspiration selvom den er fra sidste uge 🙂

 

Mandag: Koldskål med frisk frugt og kammerjunker. Jeg valgte den nemme løsning, hvor det blev en købe koldskål, en helt alm og en med jordbær. ( Se billede.)

Tirsdag: Hjemmelavede pizzasnegle med gnavegrønt til. ( Se billede.)

Onsdag: Hjemmelavede burger med kylling. Lasse spiste portobelle svampe istedet for en alm bolle, og jeg havde skåret 2 stykker af en sød kartoffel som var bagt i ovnen som min bolle. Pigerne spise en helt alm hvis burgerbolle.

Torsdag: Easis måltidskasse uden tilsat sukker. Vi havde modtaget en kasse med mad til 1 pers. til 5 dage, så onsdag lavede vi buffet så vi alle sammen kunne spise sammen. måltiderne var: Spaghetti bolognese, risret med kalvekød og grønt og 3 ret var kyllinge krebinetter med stuvede ærter og gulerødder med kartofler. Virkelig nem løsning, men også til den lidt dyre ende. ( Se billede.)

Fredag: Kyllinge lasagne med salat og brød. ( Se billede. )

Lørdag: Grill mad: Oksemørbrad med kartofter stegt på grill med timian.

Søndag: Grillet laks på en bund af spidskål og grønt. Olie som dressing. ( Se billede )

 

Håber i kan bruge vores ugemadplan til lidt inspiration til den kommende uge 🙂

 

Tak fordi du læste med // Pia

     

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferien går til syd Frankrig