Kost på ferien

Status på vægten efter ferien…

Ferien er slut og jeg havde glædet mig til at se hvad badevægten viste søndag morgen…

Vores ferie i Frankrig har været dejlig, og vi har spist en masse lækkert brød, drukket rosé og virkelig holdt ferie. Dog har jeg denne gang, spist af lyst. Jeg har kun spist ting som jeg havde lyst til, og ikke spist fordi mit indre madmonster “bad” mig om det.

Jeg har nået så langt i min livsstilsændring, at jeg sagtens jeg smage lidt uden at det ender med at jeg æder løs af fx chokolade. Jeg er også nået dertil, hvor jeg ikke behøves at spise det samme som resten af familien. Fx spiste Lasse og pigerne is dagligt, dette gjorder jeg ikke. Jeg spiste kun 1 lille is på vores ferie, og var så tilfreds med dette. De andre spiste også chokolade kiks og andet lækkert, hvor jeg nuppede en light sodavand eller spiste noget frugt. Dermed ikke sagt at jeg ikke spiste chokolade, slik, hvide bamse boller mm, for det gjorder jeg. Men jeg havde min sunde fornuft med mig hele ferien og det kan også ses på vægten søndag morgen.

Jeg har ikke nogen fast vejedag, jeg vejer mig når jeg har lyst. Nogle gange er det 3 dage i træk og andre gange er det 1 gang om ugen. Men jeg vejer mig ca. en gang om ugen som minimum. Det er bare og finde det løsning som passer bedst til en selv.

Jeg vejer mig ALTID om morgenen inden jeg spiser morgenmad og min vægt står samme sted hver gang. Sådan så jeg har det samme udgangspunkt ved hver vejning.

Jeg havde ALDRIG troet at jeg ville kunne tabe mig over 40 kilo blot ved alm sund fornuft og den rigtige kost, men det er altså sket.

Søndag morgen vejede jeg 67,3 kg. Så jeg havde tabt 300 gram mens vi har holdt ferie. Men ikke nok med det, så er mit samlede vægttab nu – 45 kg !!!

Jeg synes det er mega sejt og vildt godt godt, men samtigdig bliver jeg virkelig også pinlig over at jeg havde ladet det stå til og komme op på 112,3 kg. At jeg, jeg som har kæmpet med spiseforstyrrelse og dumme tanker, har kunne formået at tabe mig såå meget, det er squ sejt.

Jeg er ikke typen som fejre mine mål eller delmål, men derimod blot fyldes af lykke og glæde og endnu mere kampgejst for at nå i mål.

 

Tak fordi i læste med💋

// Sommerhilsner fra Pia🌸

Første billeder: De to billeder til venstre er fra sommeren 2018 og det andet er fra vores sommerferie i slut juni 2019. Så 1 år imellem billederne.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kost på ferien