Den perfekte løsning er fundet til os...

Status på 3 måneder med Bio-Oil

Reklame for Bio-Oil.

Bio-Oli er en hudplejeolie som efter sigende er helt fantastisk mod strækmærker, arvæv, ujævne hudnuancer og aldrende og dehydreret hud, så derfor passer den perfekt til mig, som har fået strækmærker under min sidste graviditet.
Og derfor takkede jeg for 3 måneder siden, ja tak til at afprøve om det nu virkelig var rigtigt, at det virkede så godt og afprøvede det på egen krop og mine strækmærker.
Og her 3 måneder efter, kan jeg kun sige, at jeg er imponeret og meget begejstret for resultatet og oliens effekt.

Første billeder er fra dagen hvor jeg startede op med at smører mig 2 gange om dagen med Bio-Oil:

 

Bio-Oil blev hurtigt en del af mine daglige rutiner. Jeg har smurt min mave hver morgen efter jeg har været i bad, samt hver aften inden sengetid. Jeg smurte og massrede løs, og resultatet taler for sig selv.
Jeg havde på ingen måde regnet med, at jeg på blot 3 måneder kunne opnå sådan et flot resultat. Nogle af de dybe strækmærker er forsat dybe men slet ikke så tydelige som tidligere.
Mine strækmærker er ikke væk, men er blevet betydeligt mindre synlige og ikke røde længere.
Jeg er ikke særlig god til at få smurt mig med creme, da jeg er typen, som hader når cremen er lang tid om at trænge ind i huden, og derfor var jeg meget spændt på, hvad jeg ville synes om olien. Men Bio-Oil trænger overraskende hurtigt ind i huden, når man tænker på, at det er en olie.
Jeg har brugt en mængde olie på størrelse med en 5 krone, som jeg efterfølgende har smurt min mave ind i, alt imens jeg masserer olien ind i huden.

Jeg kalder ikke mine strækmærker for tiger-striber eller andet, som ellers er meget populært, for mig er det strækmærker. Det fungerer ikke for mig at kalde dem tiger-striber, men for andre fungerer det rigtig godt. Strækmærkerne er kommet, da jeg havde en hurtig vægtøgning under min 2 graviditet. Jeg fik meget få strækmærker i første graviditet, hvilket gjorde mig glad. Under anden graviditet kom mine strækmærker hurtigt, og jeg vidste, at de ville forblive en del af mig og være med til at fortælle min historie. Og alligevel havde jeg rigtigt svært ved at acceptere dem.

2 måneder efter opstart med Bio-Oil, så min mave sådan her ud. 

 

Før og efter billeder fra dag 1 og 2 måneder inde i processen. 

Gennem de sidste 6 måneder har jeg været i gang med et større vægttab på 30 kilo, og jeg er sikker på, at Bio-Oil har hjulpet mig meget med elasticiteten i forhold til løs hud på maven. Min hud har trukket sig flot sammen, og jeg vil forsat benytte mig af olien og dens gode egenskaber de næste mange måneder. Jeg er ret sikker på, at min hud ikke ville have trukket sig lige så flot sammen, hvis jeg ikke havde brugt olien under mit vægttab.

Mit mål med Bio-Oil var, at opnå et gladere og sundere jeg, og at kunne se mig selv i spejlet, uden at det første mine øjne fik øje på var mine strækmærker. Og når jeg står foran spejlet den i dag idag, er det ikke længere mine strækmærker, som fanger mit blik. Hvilket jeg er virkelig glad for. Jeg føler mig meget sundere og meget mere glad og sund, så jeg må sige, at jeg har nået mit mål, som jeg satte mig for, inden jeg gik i gang med dette projekt.

Olien med de mange egenskaber
Udover at holde huden smidig og dermed forebygge mod strækmærker er Bio-Oil også ideel til at reducere udseendet af ar, strækmærker og andre ujævnheder i huden samt pletter forårsaget af hormonelle svingninger eller kraftig soleksponering. Hudplejeolien hjælper derudover den aldrende hud med at blive blødere, glattere og mere smidig og dermed reduceres udseendet af rynker. Olien føles behagelig på huden, da den absorberes hurtigt uden at fedte og kan bruges til alle hudtyper.

Jeg har allerede anbefalet olien til familie og venner, og kan klart også anbefale dig den.

🌸 Tak fordi du læste med 🌸 // Pia 💗

3 måneder efter opstart, så min min mave og strækmærker sådan her ud:


Før og efter billeder. Billede 1 er fra start og billede 2 er hvor jeg har smurt mig med Bio-Oil i 3 mdr. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte løsning er fundet til os...