Vægttab på 8 uger...

Rustikke italienske durumboller

Annonce for Finax

Jeg elsker at bage disse rustikke boller, samt at spise dem:) Jeg laver altid en stor portion og kommer nogle i fryseren så vi har til sandwich til den kommende tid samt til morgenmad.

INGREDIENSER:

Ca. 18-20 boller.

  • 400 gram durummel
  • 600 gram tipo 00 hvedemel
  • 7 dl lunkent vand
  • 50 gram gær
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 tsk. salt
  • 2 tsk. sukker
  • Solsikkekerner og durummel til under bollerne

FREMGANGSMÅDE:

Opløs gæren i vandet og tilsæt resten af ingredienserne.
Ælt dejen i mindst 10 min, gerne på en røremaskine.
Dejen skal klæbe en lille smule til hænderne.
Rul dejen ud til en tykkelse på 2-3 cm og lig den til hævning oven på durummel samt solsikkekerner som er drysset ud på bordpladen.
Dejen skal hæve i ca 30 min. tildækket.
Pensl dejen med vand.
?Hak? dejen ud til rutikke boller med en brødspartel eller en kniv.
Drys bollerne med lidt ex durummel på toppen.
Bollerne kommes på en bageplade og hæves yderligere tildækket 30 min.
Bollerne bages i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i ca 12 min.

Rigtig god bagelyst 🙂

// Pia.

Dejen er rullet ud og klar til 1. hævning oven på mel og solsikkekerner.

Klar til 1. hævning.

Dejen bliver hakket ud til boller.

Efter 2. hævning og klar til at blive bagt.

Færdige 🙂Undersiden af bollerne.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vægttab på 8 uger...