Nemme og hurtige falafler med persille.

Pigernes nye køkken

Reklame for Jollyroom.dk

Jeg elsker at lave mad og nusse rundt i køkkenet, og jeg håber virkelig at pigerne kommer til at finde den samme glæde i madlavningen som jeg gør. Ind til videre tegner det sig meget godt.

Begge piger elsker at tilbringe tid i deres legekøkken, hvor der bliver serveret alt fra kage, smoothie til pizza og grøntsager.

Begge piger ELSKER at lege i køkkenet og kravler/går selv derind og leger med maden og åbne og lukke div låger. Der bliver leget med ovne og komfuret samt vasket op i køkkenvasken. Jeg er meget overrasket hvor meget Solveig på 8 mdr allerede bruger køkkenet og hvor meget tid hun får til at gå med dette. Så sådan et køkken kan klart anbefales i en tidlig alder eller især som 1 års fødselsdagsgave.

Ellienora er helt vild med at vi forældre bestiller ting, og hun så finder det i køkkenet og servere det for os. Lige for tiden spises der mange æg og cookies som hun har lavet på hendes røremaskine og bagt i ovnen.

Røremaskine med tilbehøre kan købes HER

Selve legekøkkenet er af mærket Kidkraft og kan købes HER og indeholder virkelig mange fine detaljer og endnu flere gode timers leg. Køkkenet her indeholder en telefon som Ellienroa synes er virkelig hyggelig, og tager den hele tiden op til øret for at ringe og sige Hej. SÅ sødt.

Vi har tidligere haft et andet legekøkken, men det gode ved dette køkken er, at der er skabe med låger så man kan “gemme” noget af legettøjet væk, samt der er en flad top, så man kan stille deres køkkenmaskiner oven på køkkenet. Så alt i alt kan køkkenet rumme virkelig meget.

Til køkkenet har vi også en smoothie blender som kan købes HER og køkken legetøjs mad som kan købes HER

🌸 Tak fordi du læste med 🌸 // Pia 💗

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme og hurtige falafler med persille.