Når min barsel er slut, skal jeg...

NavneID mærker til pigerne

Indeholder reklame for NavneID.dk

En ny sæson står for døren, og derfor står vi også overfor en masse nyt tøj til de små herhjemme. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at erhverve sig tøj til den kommende sæson eller når børnene vokser og skal en størrelse op i tøjet. Så det ville være virkelig ærgerligt hvis noget af tøjet eller børnenes legetøj forsvandt.

Netop derfor er vi så glade for NavneID så vi kan holde styr på vores egendele, og blandt andet pigernes far herhjemme kan kende forskel på deres tøj. Det er sket et par gange, at han har kommet til at bytte om på pigernes tøj.

Nede i vuggestuen er mærkerne også guld værd, og ind til videre har vi ikke mistet noget på grund af vi har navne i alt tøjet og andre personlige sager som nusseklud og sutter.

NavneID er super nemt at bestille inde fra deres hjemmeside www.navneid.dk og bliver leveret hurtigt til din postkasse. Man bestiller 3 ark med 30 NaveID på, så i alt 90 lapper. Når man bestiller kan man vælge mellem forskellige figurer som skal på lappen, hvor vi har valgt en mariehøne og bjørn. Det er virkelig smart med de figurer, så pigerne også kan kende forskel på deres ting, ved at genkende fx mariehønen. Vi har ikke valgt at sætte vores tlf nr på lapperne, men dette er også en mulighed, hvilket nogle finder som en fordel, så hvis nogle finder ens ting med navn og tlf nr, kan man bedre komme i kontakt med ejermanden. Ved bestillingen, bestemmer man helt selv hvor meget og hvilken tekst der skal stå på NavneID, så kun fantasien sætter grænser.

Vi har valgt at bruge NavneID på langt de fleste af pigernes ting, som kommer med uden for hjemmet. Vi bruger den til deres tasker, babyalarmer, overtøj, sko og bamser. Netop fordi det blot er et lille mærke som kan klister på alt.

Erfaring siger mig at det er vigtigt at sætte navnemærkerne fast på vaskeanvisning på tøjet, og ikke direkte fast på tøjet, da de så hurtigere vil falde af i vask. Når man køber NavneID, følger der en brugsanvisning med i købet, sådan så du kan få det optimale ud af lapperne.

NavneID har allerede sparet os for en nusseklud nede i vuggestuen, da den på underligvis var havnet nede i børnehavnen, og via NavneID fandt de frem til at ejermanden var Ellienora. Såå smart!

 

🌸 Tak fordi du læste med 🌸 // Pia 💗

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når min barsel er slut, skal jeg...