Pigernes nye køkken

Når min barsel er slut, skal jeg…

Jeg har efterhånden været på barsel i over 2 år! Læs omkring hvilke følelser jeg har haft i forbindelse med min barsel HER. Og jeg indrømmer gerne at jeg efterhånden glæder mig til at skulle tilbage på arbejdesmarket igen.

Jeg har gennem de sidste mange måneder haft en forkert følelse i maven over at skulle tilbage på mit gamle job, tilbage til mine kollegaer som jeg ikke har set i over 2 år. For 2 måneder siden mødte jeg en af mine kollegaer tilfældigt i Taastrup, og den forkerte følelse i min maven, blev endnu mere forkert og gjorder ondt.

Så for en måned siden traf jeg beslutningen om at sige min stilling op, uden at have et nyt job at starte på. Det var en meget svær beslutning, ikke fordi jeg har været ansat der i vildt mange år, men fordi jeg godt kunne lide min chef. Men der er ikke langt fra tanke til handling i mit liv, så jeg fik sagt op og efterfølgende var jeg virkelig glad og lettet over beslutningen!

Det ligger flere ting til grund for min beslutning om at stoppe på plejecenteret, ikke noget jeg ønsker at komme nærmere ind på. Men jeg vægter ting som effektivitet og høj faglighed meget høj, samt empati og glæde. Dette skal være til stede for at jeg kan fungere ordenligt på jobbet.

Min barsel slutter lige om snart, faktisk har jeg kun denne uge tilbage.

Jeg er uddannet social og sundhedsassistent i 2015 på Diakonissestifelsen på Frederiksberg, og jeg er ret så glad for hvor faget kan bringe mig hen, så vi må se hvad fremtiden bringer.

🌸 Tak fordi du læste med 🌸 // Pia 💗

3 kommentarer

 • Signe Svane

  Hvor er det bare en sindsyg modig, sej og fed beslutning. Jeg har stor respekt for at du følger din mavefornemmelse her, ligesom du gør med mange andre ting her i livet. Hvornår nøjes med noget man ikke trives i og med? Stor respekt! Du skal nok finde noget andet som gør dig glad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Svane

  Hvor er det bare en modig, sej og hele vejen igennem fed beslutning. Al respekt for at følge din mavefornemmelse, som det faktisk lader til at du gør med de fleste ting her i livet. Hvor kan vi andre lære meget af det…..Jeg misunder på mange måder dit mod til denne beslutning, for hvorfor nøjes med og gøre noget så mange timer hver dag som man slet ikke trives med eller i. Respekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Uden overhovedet at kende dine bevæggrunde for opsigelsen, så måtte jeg simpelthen bare komme med en kommentar. Jeg står nemlig stort set i samme situation som dig – bare som sygeplejerske: Er netop nu på 2. barsel lige i træk. Og hvor er det dog bare utroligt at man skal gå og have ondt i maven over, at komme tilbage til sit arbejde. Jeg kender ikke noget andet sted end i sundhedsvæsenet (= kvindearbejdspladser), hvor vi har så svært ved at glæde os på andres vegne…og ofte er de værste typer selvfølgelig også dem, der slet ikke har fagligheden i orden…suk!! Jeg kommer til at træffe samme beslutning som dig – og jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer <3.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pigernes nye køkken