Tredobbelt choko-cookies

Når Eve sleep madrassen blive din nye sengekammerat

Annonce for EVE SLEEP

Vi kender det alle sammen, ude godt hjemme bedst. Vi har lige været afsted på ferie, og det første man skynder sig at afprøve når man ankommet til destinationen, er senge faciliteterne. Og selvom sengen man sover i på sin ferie, så er den aldrig lige så god som ens egen seng derhjemme.

Hver gang jeg skal sove andre steder end i min egen seng, er jeg spændt på hvordan natten kommer til at foreløbe. Men hvorfor er det lige at vi gå så meget op i den skide seng! Jeg har fundet svaret netop fordi jeg har fundet sengen som har afhjulpet mig med mine problemer. Eve sleep er en tysk fremstillet madras som findes i div størrelse både til voksne samt børn og som bare er fantastisk.

Efter jeg blev mor for første gang, har jeg haft en del problemer med min læn. Den har i perioder gjort ondt og især når jeg vågnede om morgenen efter en nats søvn. Jeg har prøve div. træningsøvelser for at se om det kunne afhjælpe på problemerne – men desværre uden held. Den rigtige løsning for mig har klart været en ny madras. Nemlig den komfortable madras fra Eve.
Jeg har oplevet at madrassen giver mig den støtte jeg har brug for, så når jeg vågner om morgenen, har jeg ikke ondt i min læn længere. Jeg kan mærke at jeg slapper helt af mens jeg sover også de nætter jeg er mere vågen end at sove i min seng.
Jeg har en datter på 6,5 mdr som stadig vågner hver nat, nogle gange blot en enkelt gang og andre gange med flere opvågninger. Så for mig er min søvn vigtig, når jeg ligger i min seng, vil jeg ligge godt og falde hurtigt i søvn uden at have ondt et sted. Og det hjælper Eve madrassen mig med.

Jeg er desværre den type som hurtigt kan få det for varmt om natten, og især i denne sommer varme, men også her hjælper Eve madrassen mig til at sove bedre. Madrassen består af deres helt specielle, åndbare, åbencellet memory skum, der absorberer og spreder min kropsvarme – hvilket fører til køligere og mere behagelig nӕtter. Vi har sovet både kæresten og jeg og begge børn i vores seng, i denne sommervarme og sagtens kunne sove da vi havde en fint temperatur.

Vores gamle seng var blot en alm boxmadras med en alm topmadras ovenpå, og både Lasse og jeg var efterhånden godt trætte af den. Jeg har tidligere haft en del fordomme omkring andre senge som ikke var boxmadrasser, blandt andet troede jeg at jeg ville synke ned i sengen når jeg lagde mig. Og allerede efter modtagelsen af masdrassen, kunne jeg se at jeg tog fejl. Denne madras er lavet ud fra en ny teknologi, der giver en unik fjedring som derved gør at jeg undgår at synke ned. Jeg oplever virkelig en god støtte i sengen når jeg ligger mig i den.

Madrassen blev leveret til vores hjemme adresse i en lille kasse. Selve madrassen var rullet sammen og der var trukket al luft ud af den, og derefter kommet i en kasse. Madrassen var nem at åbne og da vi fjernede plastikken som den var pakket ind i, i kassen, foldede madrassen sig selv ud og vi kunne ligge den op i vores nye sengeramme. Første nat var fantastisk! Og jeg elsker vores madras mere og mere for hver nat vi tilbringer sammen.

Vi er begyndt at tage min computer med ind i sengen om aftenen, bare for at ligge godt når der skal ses serier. Forhen lå vi bare på sofaen og slappede af, men nu er vi lige så ofte at finde inde i soveværelset som i stuen 🙂

100 nætters prøveperiode
Med deres 100 nætters prøveperiode kan du teste madrassen derhjemme uden besvær. Kan du ikke lide den, giver Eve dig en fuld refundering samt gratis levering inden for 7 hverdage, direkte til dit dørtrin.

Eve madrassen er udviklet af nogle af branchens dygtigste produktdesignere i London og fremstilles på deres fabrik i Tyskland.

Eve madrassen har et lækkert design, men det er det indeni, som rigtigt tæller. Deres unikke lag-på-lag system giver brugeren støtten fra en fast madras, sammen med komforten og den luksuriøse lethed fra en blødere madras. Derudover er den designet med de nyeste teknologier, som sikre brugeren en behagelig temperatur hele natten og letter trykpunkter.

Noget af det som jeg faldt for ved sengen er at den hjælper med at transpoterer fugt sådan så jeg kan sove tørt og behageligt. Og at jeg kan lyne det øverste lag af madrassen og vaske det ved 40 grader i maskinen. Især med små børn i huset, vægter jeg sådan nogle ting ret højt.

Jeg har testet deres sengetøj i farven Blush/bær som er virkelig skønt. Det er dejlig let og føles skønt mod ens hud. Sengetøjet fås i 9 forsksellige farver og købes HER

Du kan læse meget mere omkring Eve madrassen og deres tilbehør HER.

Gratis levering
100 nætters prøveperiode
Nem retunering
10 års garanti

Opbygning af Eve sengen:

Det øverste lag:
• Fugt transporterende og åndbart, så du sover tørt og behageligt
• Øverste lag af madrassen er aftageligt med en enkelt lynlås
• Toppen er vaskbart ved 40°C

Evecomfort lag:
• En ny teknologi, der giver en unik fjedring, så du undgår følelsen af at synke ned
• Bedre skum struktur, som sikrer en langvarig støtte
• 30 gange mere åndbart end normalt skum
• Absorbere overskydende kropsvarme for en mere behagelig nattesøvn

Memory skum lag:
• Åben cellestruktur, som giver en bedre luft circulation
• En luftig skum, der tilpasser sig præcist efter kroppen
• Fantastisk trykaflastning, der giver din krop optimal støtte

En støttende base:
• 7-punkts trykaflastning med bedre støtte til skulder og hofte
• Støttende skum base
• Slidstærkt materiale til langvarig brug
• Designet til at kunne støtte alle kropstyper. Skridsikkert bundmateriale

Jeg vil til hver en tid anbefale EVE SLEEP sengen til alle, netop fordi den har hjulpet mig med mine rygproblemer og fordi vi sover som en drøm i den.

Bedste hilsner fra Pia.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tredobbelt choko-cookies