Sukkerfrie bananvafler

Mine bonusbørn

Udover at være mor til Ellienora og Solveig, er jeg også bonusmor til Lasses to børn.

Han har to børn fra hans tidligere forhold, Milja på 11 år og Liam på 7 år.

Begge to bor fast hos deres mor og kommer hos os hver anden weekend i 4 eller 5 dage. Vi bor et stykke fra hvor de bor sammen med deres mor, men dette er intet problem for dem eller os. Lasse arbejder inde i København, og tager dem med hjem til os på vej hjem fra job samt aflevere dem når de skal i skole. Sådan har det fungeret siden vi flyttede i hus, og fungere rigtig godt.

Begge børn har selvfølgelig deres venner og veninder inde hvor de bor, og dette kan til tider også være lidt øv for dem når de er herude. Vores nabo har en dreng som er på Liams alder, og de to leger rigtig godt sammen. Det har dog været lidt sværer for Milja at finde nogle nye veninder herude.
Når man bor så langt væk fra hinanden, som dog alligevel kun er 30-35 min, så skal tingene nogle gange planlægges på forhånd.
De skiftes til at have en ven eller veninde overnattende herude, og de elsker det. De elsker at kunne vise vores hus frem og  kunne lege i haven.

Både Milja og Liam fylder meget i vores hverdag, men af en eller anden grund fylder de ikke på min instagram profil. Da Lasse og jeg startede med at være kærester, ønskede børnenes mor ikke at jeg delte billeder eller info af børnene, og dette blev respekteret. Og ikke sagt at det stadig er sådan med at der ikke må deles billeder af dem længere, men af en eller anden grund deler jeg ikke rigtig noget af dem.
Måske dette kommer med tiden, måske ikke?

Begge børn har hver deres mobil, som flittigt bliver brugt til at kommunikere med deres far. Der bliver ofte facetimet og sendt billeder både den ene og den anden vej.

Begge børn elsker at de har fået to nye søskende og er simpelthen så søde ved dem. De elsker at Ellienora er blevet lidt stører så de kan lege med hende. De synes hun er så sød og sjov at være sammen med og glæder sig til at Solveig også vokser sig stor.

Der er rigtig mange som spørger ind til livet som bonusmor og Liam og Milja, alt dette vil jeg gerne dele mere af med jer 🙂

 

// Pia

Billede er fra Solveigs barnedåb 27 maj 2018

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukkerfrie bananvafler