Mine bonusbørn

Melonsalat

Jeg elsker en frisk melonsalat her om sommeren og især med piel de sapo melonen. Vi varriere salaten på mange måder, bytter melonen ud med en anden melon, tilsætter fx granatæble istedet for blåbær eller ristede pinjekerner istedet for salte græskarkerner. Istedet for grøn salat kan der også benyttes rucola istedet.
Vi spiser salaten som tilbehør til oksekød, kylling og svinekød og fungere rigtig godt til al grillmad. Men salaten fungere også godt som en ret i sig selv.

Opskriften er til 4 personer.OPSKRIFT:
500 gram piel de sapo melon (kan byttes ud med andre meloner, fx. vandmelon, galiamelon, honningmelon eller netmelon)
100 g grøn salat.
50 g blåbær.
Et lille rødløg.
50 g salattern i olie, evt fra Tavarna.
Frisk mynte, efter behov.
30 gram salte græskarkerner.

FREMGANGSMÅDE:

  • Skær melon i mundrette stykker.
  • Skyl blåbær og salat.
  • Bland melon, salat og blåbær sammen.
  • Snit mynten groft og kom over salaten.
  • Smulder feta osten med fingeren over salaten og drys med salatede græskarkerner.
  • Hvis man bruger en feta ost som ikke ligger i olie, kan man selv tilsætte olie hen over salaten.

Velbekomme 🙂

//Pia.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine bonusbørn