Jeg har sagt ja, og er en smule nervøs

Kør-selv ferie med 4 børn

Vi fik taget vores feriemødom på flere måder, på den sidste ferie. Både da vi valgte at vores ferie i år skulle være kør-selv ferie, hvilket hverken Lasse eller jeg har prøvet det før. Og at holder ferie med 4 børn!

Men vi glædede os og var forberedt på at der nok ikke ville blive meget ferie over den til hverken Lasse eller jeg. Men så længe ferien ville blive tilbragt med vores børn og Tyskland, var vi sikker på at det nok skulle gå og at vi ville nyde det.

Tidligere på året sad vi og snakkede om hvor ferien skulle gå hen og vi blev enige om at prøve noget nyt og prøve campinglivet i Tyskland. Vi fik derfor lejet et hus på en campingplads, hvor der var alt hvad vi skulle bruge for at få en skøn ferie. Der var en kæmpe legeplads med alle de faciliteter børn er glade for at lege på og med, alt var perfekt. Der var en stor swimmingpool med stor rutchebane og en børneafdeling i poolen. Alt var helt perfekt og vi glædede os til at komme på vores første ferie med 4 børn. Vi havde valgt Tyskland, da det ikke ligger så langt væk men stadig langt nok væk til at vi føler vi rigtig kommer på ferie.

En uge inden afgang ender min bil i en bilulykke og bliver meldt totaltskadet. Ingen af os kom noget til, men nu stod vi der uden min bil og lettere i chok alle sammen.

Da vi er en stor afmilie havde vi aftalt at kører afsted i vores 2 biler. Men da min bil stod fuldstændig skadet hos en bilmekaniker og ikke kunne kører, kunne vi ikke komme afsted da vi alle 6 ikke kan være i en bil. Heldigvis var min svigermor sød at låne os hendes bil, så vi kunne komme afsted.

Ferien startede med at alle 6 mand og vores hund Carlos blev pakket og gjort klar i to biler. Vi kørte afsted til Tyskland og ferien var igang. Vi havde valgt at tage vores hund med på ferie og det var den helt rigtige beslutning. Han nød at være afsted og elskede den grønne natur som vi boede i. Børnene var spændte på at komme frem og med flere pauser under vejs, gik turen til campingpladsen helt perfekt.

Huset vi havde lejet var som på billederne, helt i orden. Liam og Milja var helt vild for at komme i  vandet da vi ankom til pladsen, så nogle pakkede ud imens andre plaskede i vandet. Ligesom herhjemme i DK var vejret fantastisk alle dage i Tyskland.

Vores hus lås ca 1,5 time syd for Hamborg, så to af dagene stod den på shopping til Hamborg hvor vi også spiste lækker frokost. Mens vi var afsted, var vi også rundt og se andre lokale ting og hyggede os i tyskland.

Ligesom Lasse og Jeg havde foreudset ville denne ferie blive lidt hektisk, netop fordi vi er afsted med 4 børn. Ellienora sidder ikke stille 2 min af gangen, Liam er i en alder hvor han snakker HELE tiden og heller ikke kan sidde stille, og Milja på 11 år underholder også bare på en anden måde. Og så er Milja og Liam lige som alle andre søskende, så ind i mellem var der også ballade mellem dem. Og ej at glemme Solveig, hun var dog den nemmeste af dem alle. Vi havde taget hendes rutiner med hjemmefra, og hendes sovetider gav helt sig selv. Hun var træt til lur og natten ligesom hun er herhjemme. Og sov skønt alle dage mens vi var afsted.

Vi var ude og spise nogle dage og andre dage lavede vi aftensmad hjemme i huset. Det var så hyggeligt at være afsted og selvom vi havde bestilt wifi, så var der ikke rigtig signal dernede, så vi var alle uden net i 7 dage. Dog når vi var inde i byen, kunne vi kører på vores eget net når det fandt signal, men det var virkelig skønt og tiltrængt at være familie uden vores mobiler i hånden. Selvom jeg havde kamera med og vores mobiler, så har de desværre ikke rigtig fået taget nogle billeder.

Selvfølgelig ville det have været bedst hvis vi alle kunne sidde i en bil, men dette generede os ikke. Vi delte os op og nødt at snakke med børnene hver for sig.

Vi nød at være på kør-selv ferie, og det vil vi helt klart overveje en anden gang. Næste ferie er det dog kun Lasse, Ellienora, Solveig og jeg som skal afsted på. Og lige så meget som vi glædede os til at komme på ferie alle 6, så glæder vi også også til at komme på ferie alle 4. Og så håber vi på lidt mere afslapning denne gang 🙂

 

// Pia.

Pigerne sov i hver deres weekendseng, som fungerede rigtig godt. Ellienora ville dog gerne ned og ligge ved siden af Solveig hver morgen. SÅ sødt.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har sagt ja, og er en smule nervøs