Rustikke italienske durumboller

Jeg har spist burger med god samvittighed…

Kan man tabe sig ved at spise burger og fritter samt masser af mayo?

Annonce for Bistro Avenue.

Forleden dag var kæresten, jeg og pigerne inde og spise lækker frokost i København. Vi var blevet inviteret af Bistro Avenue, og havde glædet os meget.

Jeg kendte ikke deres menukort, kun set en masse lækre billeder på deres Instagram profil, så jeg tænkte at der helt sikkert ville være noget for hele familien.

Jeg valgte en Bistro burger med fritter og mayo til. Lasse som er en stor kødelsker, valgte at bestilte en steak og Ellienroa fik en pizza.

Jeg har valgt at der i min kostplan skal være plads til denne slags ting. Jeg har tidligere afholdt mig fra at spise denne slags mad, netop fordi frygten for at tage på var større end glæden ved at spise det. Men jeg havde gjort mig klar til denne dag, oppe i mit hoved, og jeg spiste hele min portion med god samvittighed.

Tidligere takkede jeg enten nej til denne slags invitationer eller også takkede jeg Ja, og spiste maden men inden jeg havde spist sidste bid, slog jeg mig oven i hoved. Jeg fortrød allerede at jeg havde spist sådan noget mad, og enten søgte jeg mulighed for at kunne kaste op eller også slog jeg mig selv oven i hoved resten af dagen, og levede kun af vand den resterende dag. Heldigvis er jeg ude af de dumme tanker og følelser, og nået dertil hvor jeg kan nyde maden og gå fra bordet med god samvittighed.

Jeg spiste både min egen burger, dog tog jeg toppen af bollen af, spiste mine fritter og al mayoen. SHIT DET SMAGTE GODT! Jeg smagte på Ellienroas pizza, da de havde lavet en stor til os istedet for en børne pizza. Og så smagte jeg også på Lasses dessert. Alt maden smagte mega lækkert. Jeg er stolt af mig selv, at jeg er nået dertil hvor jeg kan nyde alle disse ting og ikke slå mig selv oven i hoved.

Jeg ved at der i min kostplan er lavet plads til oplevelser som denne. Jeg kan nu nyde alt som min familie også nyder, jeg vil ikke føle mig anderledes fordi jeg gerne vil tabe mig og derfor ikke kan spise hvad resten af familien eller mine veninder spiser. Jeg spiste denne lækre frokost, og spiste både aftensmad og mellemmåltid den dag. Jeg spiser helt sikkert ikke lige så store portioner som resten af familien, men jeg spiser ind til jeg er mæt og tilfreds, hverken for lidt eller for meget.

Jeg har arbejdet meget med mig selv for at kunne nå til at nyde uden at få det dårligt. Og jeg elsker det 🙂

Spiseforstyrrelse og dumme tanker, gør virkelig ikke noget godt for nogle, og at jeg er ude af det og kan spise alm mad igen, er en kæmpe sejr for mig 🙂

Så skøn en dag inde i København med lækker frokost. Vi kan klart anbefale Bistro Avenue, også selvom man har børn med 🙂 Virkelig lækker mad. Næste gang skal vi prøve deres brunch buffet 🙂

Så bor i omkring København, så kig forbi Bistro Avenue som ligger på Axeltorv lige overfor Palads biografferne.

// Pia.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rustikke italienske durumboller