Var Solveig en ups'er?

Jeg har sagt ja, og er en smule nervøs

Idag har jeg sagt ja til noget jeg ikke har gjort i mange år!

Inden jeg blev gravid, arbejde jeg rigtig meget og min psykolog mente jeg havde et problem. Jeg kan godt lide at arbejde fordi jeg kan lide at hjælpe andre mennesker, og så tog jeg ex vagter fordi jeg var dårlig til at sige nej.

Det arbejdede jeg en hel del med, og jeg blev faktisk rigtig god til at sige nej. Nu tager jeg kun ex vagter når lysten er det..

Jeg havde i mange år tilsidesat mine egne behov til fordel for at tilfredsstille andres behov. Og jeg elskede at jeg begyndte og kunne sige nej og blandt andet fik mere tid til mig selv, blev en bedre kæreste og veninde.  Jeg begyndte at sætte pris på små ting som jeg tidligere ikke havde tænkt over.

Men idag har jeg sagt ja til at tage en vikarvagt. Jeg arbejdede meget som vikar før hen, dels fordi jeg godt kunne lide forskelligeheden som altid er der når man tager en vikarvagt, samt de gode penge 🙂 Og hvem kan ikke lide det.

Jeg er pt ikke på barsel, men holder ferie, så jeg må i princippet arbejde alt det jeg vil. Ud ad til er jeg selvfølgelig på barsel og passer Solveig som jeg hele tiden har gjort, men på papiret er jeg på ferie i 6 uger. Jeg har valgt at holde ferie for at få det hele til at gå op med jobbet og min barsel. Og denne løsning fungere rigtig fint for os 🙂 Du kan læse HER, hvor jeg skriver om mit forhold til min barsel og at jeg ikke helt var fan.

Så idag kl 15:00 skal jeg ud i en aftenvagt og glemme alt om børn og familien for en aften.

Det bliver underligt at skulle arbejde igen, da det næsten er 2 år siden sidste gang, men jeg glæder mig også til at komme igang igen. Lasse passer pigerne imens og har det helt fint med at være alene med dem imens jeg er på job. Og jeg ved at de kommer til at hygge sig alle sammen i aften.

Jeg ved jeg er dygtig til mit job, men fordi det er så længe siden jeg har udført noget, så må jeg indrømme at jeg da er en smule nervøs men samtidig ved jeg at det hele nok skal gå. Jeg tager denne aftenvagt, fordi jeg har lyst og savner at arbejde 🙂 Jeg har forberedt min aftensmad og pakket mellemmåltid, så jeg er klar til at modstå div fristelser og til at kunne holde min kostplan. JEG ER SÅÅ KLAR 🙂

 

// Pia.

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Var Solveig en ups'er?