Bloggen har fødselsdag... 0 år.

Instagram følgere…

Det spørgsmål jeg gennem tiden er blevet stillet flest gange i forbindelse med min Instagramprofil @Piasgodliv må nok være:

Hvordan har du fået så mange følgere?

Svaret er desværre ikke så nemt…

Jeg oprettede min profil tilbage i februar 2013, og forstod intet af det. Det skulle dog hurtigt vise sig at jeg faldt for det skønne univers og har holdt ved siden da.

Jeg har ikke opskriften på hvordan man får flere følgere, men jeg kan dele hvordan jeg er nået til et følgereantal på omkring 28.000.

  • Ærlighed hele vejen: Fra start af har jeg været ærlig, delt åbent ud af mine opture men også af mine nedture. Jeg ved fra mange af mine følgere, at de nyder at følge med når jeg deler ud af, når fx vægten går den forkerte vej, kærligheden ikke holdt, mine besøg hos min psykolog. Sådan så jeg har vist alle sidde af mit liv, og ikke kun delt det gode.
  • Skrevet en tekst til mine billeder: Jeg har gået meget op i at skrive en tekst til mine billeder, og ikke blot delt et billede med èt enkelt ord på. Nogle gange har jeg oplevet at dele et kedeligt billede, men på grund af teksten til billede, så har det fået mange likes samt kommentarer.
  • Delt ud af mig selv: Jeg har virkelig fortalt åbent omkring mig selv og mit liv. Jeg har delt en masse med folk jeg ikke kendte, men altid kun delt det jeg har haft lyst til at folk vidste om mig. Jeg har mange sidder og oplevelser som kun mine nærmeste kender til og som jeg ikke lyster at dele.
  • Danske tags. Jeg er ikke så god til at huske at bruge #, men når jeg gør dette er det som regel kun danske # jeg bruger. Jeg er dansker og har ikke et behov for at mine billeder bliver set verden over. Derfor bruger jeg altid danske ord og meget sjældent engelske tag.
  • Anbefalinger: For år tilbage var det meget brugt på Instagram at anbefale en man var glad for at følgere, simpelthen for at man ønskede at andre også skulle have glæde af hvad vedkommende delte, men også i håb om at sende nogle følgere den ens vej. Jeg nævnte div profiler og sendte mange følgere deres vej, og det samme gjorder de med mig.
  • Dele minimun ét billede dagligt: Jeg har gennem tiden delt billeder næsten dagligt, fordi jeg elsker det men også for jeg ved mine følgere kan lide at følge med. Jeg elsker selv at følge dem som deler en masse frem for dem som deler med mange dage imellem.
  • Før & efter billeder: For efterhånden 4-5 år siden, hvor jeg stadig var lille og relativt ny på Instagram, begyndte jeg at dele ud af min vægttabsrejse og dette var folk vilde med. Jeg delte åbent billeder af min selv i undertøj fra min startvægt og hvor langt jeg var kommet i processen. Før & efter billeder var et kæmpe hit og hver gang jeg delte sådan et billede, fik jeg mange nye følgere til.
  • Været mig selv hele vejen: Jeg elsker at bruge Instagram til at finde inspiration fra, men stadig har jeg holdt fast i at være mig selv og dele hvad jeg har haft lyst til og ikke delt hvad andre også har delt. Jeg fandt min egen stil.
  • Skifte vis billeder af lidt af det hele: Nogle af dem som stille mig spørgsmålet omkring følgere, ønsker også selv at få flere følgere. Og når jeg ser deres profil igennem, er det meget det samme billede som næsten går igen. Fx er det billeder af morgen – middags – og aftensmad som går igen i flere dage i træk. For mig har det været vigtigt at dele hele paletten. Så jeg har delt mad billeder, opskrifter, bolig, tøj, selfies, børn og alt andet. Mit tema har ikke været kun at dele mad, men dele min hverdag og mit liv. Der af også mit profilnavn PiasGodeLiv.
  • Et profil navn som folk kan udtale og huske: Da jeg startede min instagram profil, hed jeg PiaY86, dette kunne folk slet ikke finde ud af. For mig er det ikke vigtigt at folk ved jeg er fra årgang 86, eller at mit mellemnavn er noget med Y. Så derfor skiftede jeg til noget som jeg selv mener danner rammen om hvem jeg er, og valget blev Piasgodeliv. Jeg elsker selv at jeg kan finde ud af at udtale andres profil navne.

Jeg har ikke opskriften på hvordan jeg er nået dertil hvor jeg er, men ærlighed og åbenhed er klart 2 af kodeorderne jeg har brugt.

Jeg har været oppe på 32.000 følgere, men er nu nede på omkring 28.100 følgere, da der er faldet en del følgere fra da jeg blev mor og begyndte at dele billeder af pigerne, samt ikke havde det samme fokus på sundhed og træning som tidligere. Men for mig er det vigtigt at dele mit liv som det er og ikke kun dele fx. madbilleder.

 

Tak fordi du læste med 🙂

// Pia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggen har fødselsdag... 0 år.