Status på 3 måneder med Bio-Oil

Ferien går til syd Frankrig

Reklame for Eurocamp

Selvom det ikke er mere end en måned siden vi sidst var afsted til sydens sol og varme, savner vi den allerede. Især nu hvor sneen daler langsomt ned og minusgraderne niver i kinderne.

Hverken pigerne eller jeg har aldrig været i Frankrig før, og nu skal det altså være. Så til sommer flyver vi afsted til Nice med pigerne og holder en uges ferie på deres præmisser. En uge hvor vi alle sammen kan komme ned i gear og slappe af og nyde hinanden. Vi var på camping ferie sidste år, og det var perfekt med små børn, så nu gør vi det igen i år med Eurocamp.

Vi lader os ikke begrænse af at have små børn i huset. Tværtimod giver de os bare mere lyst til at holde fri, være sammen og skabe en masse minder sammen. Vi har allerede været på flere rejser sammen med pigerne, både med fly i 5 timer og kør-selv-ferie, samt mindre ophold/ferier og vi elsker at komme afsted.

Alt er på plads, flybiletterne er bestilt, vores mobilhome er også bestilt og vores bil er lejet 🚙☀️🌸 Det eneste vi venter på nu, er at det skal blive sommer og vi kan komme afsted.

Denne gang valgt en destination som ikke ligger alt for langt væk, men stadig nok til at vi kommer “langt nok væk hjemmefra”. Vi har valgt at flyve til Nice hvor vi har lejet en bil som står klar når vi lander. Campingpladsen ligger blot ca. 60 km fra lufthavnen, hvilket er lækkert.

Vi er typerne som godt kan lide at selv planlægge ting og udflugter, ikke være afhængig af ting og tider, så denne type ferie passer perfekt til os for tiden. Jeg elsker at bo på hotel hvor alt bare er klar til en og man ikke skal lave noget selv. Med da vi var afsted sidst, passede spisetiderne ikke helt til vores liv. Fx åbnede morgenmaden senere end pigerne var sultne. Og dette slipper vi for, ved at holde ferie på en campingplads med eget køkken og gode forhold.

Vi skal bo en uge HER , en campingplads i syd Frankrig og vi glæder os meget. Vi har valgt dette sted da det er børnevenligt og afstanden til by og strand er passende.

Vi har gennem Eurocamp lejet en Azure mobilhome med 3 soveværelser på en campingplads som indeholder alt hvad vi skal bruge for at få en god ferie. Når jeg tænker campingferie, forbinder jeg det med små campingvogne med fælles bad og wc, sådan behøves det ikke være! Måske før i tiden, men sådan er det ikke længere. Vi skal bo et lækkert sted, med alt hvad vi behøver i eget mobilhome, masser af plads til leg på fællesarealerne og masser af swimmingpools til os og pigerne, og blot 3 km til nærmeste strand og by.

Vores mobilhome ser sådan her ud og i kan se flere billeder HER.

Læs mere om Eurocamp forskellige boliger HER.

Vi rejser på ferie uden Milja & Liam, da de ikke ønsker at komme med. De er begge blevet spurgt flere gange, men har takket nej. Livet med delebørn er på ingen måde nemt, og det at være bonus”mor”, er svært. Jeg ved der sidder mange af mine følgere og læser med, som vil undrer sig over at vi igen rejser uden Lasses to andre børn, men de ønsker ikke at deltage i denne ferie.

 

Eurocamp tilbyder ferie i mobilhomes og telte på mere end 190 campingpladser rundt omkring i Europa – bl.a. i Italien, Holland, Frankrig og Spanien. Man står selv for transport, typisk kør-selv eller fly, og så nyder man forårs- sommer- eller efterårsferien i et indflytningsklart og fuldt udstyret mobilhome eller telt på en af deres mange campingpladser. Og noget jeg er fan af, er priserne. Alt efter hvor henne man vil bo og selvfølgelig hvilken uge, så kan man komme afsted for rimelige priser. Jeg kendte ikke Eurocamp før for nyligt, men vi glæder os virkelig til at skulle afsted og holde ferie. ☀️🚙✈️

Hvis du endnu ikke har sommerferien på plads endnu, så kan du tjekke Eurocamp ud og læse meget mere om dem HER og bestille din næste ferie.

Jeg skal nok tage jer med på vores campingferie til sommer og dele en masse undervejs 🌸

🌸 Tak fordi du læste med🌸 // Pia

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på 3 måneder med Bio-Oil