Vægttabsstatus

Den perfekte løsning er fundet til os…

Reklame for Jollyroom

Jeg elsker at pakke pigerne i vores søskende klapvogn og gå på tur med den. Jeg elsker at se hvordan begge børn nyder at komme ud i naturen og mærke den friske luft og løbe/kravle rundt. Men jeg frygtede lidt hvordan vinteren ville blive med vores gåture – Men vi har nu fundet den blødeste løsning til den kolde tid, og vi er ret så vilde med dem.

Pigerne kommer til at putte og holde varmen i køreposerne fra Nordlys til deres søskendevogn. Vi har allerede taget poserne i brug, og nøj hvor er de dejlige. Pigerne sidder dejlig varmt nede i køreposen som er foret med lammeskind. På den første tur i køreposerne, faldt pigerne hurtigt i søvn og da de vågnede var de dejlig varme.

Det er ikke kun pigerne som kan holde varmen, men også os forældre, da vi kan gemme vores hænder i samme lammeskind som pigerne sidder i. En smart håndvarmer som tilbehør til alle vogne findes endnu ikke på det danske marked, men kommer snart på lager til de danske kunder.

Vi har ind til videre kun brugt køreposerne i vores søskende klapvogn, men man kan sagtens også bruges dem i en alm barnevogn. Poserne sættes fast med selen i vognen.

Vi har de to store poser, som måler 102 cm, da de passer bedst til pigernes alder. Man kan også få poserne i en mindre baby størrelse. Poserne kan også bruges som et blødt liggested når man er ude på besøg hos fx familien, da posen kan åbnes helt op og fungere som et slags tæppe.

De lækre køreposer kan lige nu købes på tilbud til blot 579 kr  HER.

 

🌸 Tak fordi du læste med 🌸 // Pia 💗

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vægttabsstatus