NavneID mærker til pigerne

Den bedste gave til en på snart på 2 år

Reklame for Jollyroom

Ellienora er allerede meget omsorgsfuld og hjælpsom, 2 punkter som de nede i vuggenstuen også har bemærket og kommenteret meget positivt. Hvis Solveig fx græder, løber hun afsted efter en sut til hende, eller hvis Solveig sidder og leger, kommer Ellienora forbi og kysser hende og går videre. Det er simpelthen såå sødt!

Hendes omsorg og hjælpsomhed kommer virkelig også til udtryk overfor hendes nye dukke med tilhørende dukkebarnevogn. Hun får så meget tid til at gå med at lege med det. Vi skifter mange bleer på dukken og tager tøj på hende.

Det bedste ved dukken er at hun kan tale, når man trykker hende på maven. Hun kan sige forskellige sætninger på dansk og indstilles til 5 andre sprog samt grine. Ellienora er helt vild med når hun griner. Dukken har blød mave, så den er perfekt at kramme samt virkelig nem at tage tøj af og give tøj på.

Barnevognen bliver flittigt brugt inden for i vores hus men er også med ude i vores have eller når vi er ude på tur. Hun nyder virkelig at det er hendes vogn og at hun er dukkemor.

Jeg havde ikke troet at hun allerede i en alder af under 2 år, ville finde så meget glade i denne slags legetøj, det havde jeg troede først ville kommer omkring 2,5-3 års alderen. Men nøj hvor hun hygger sig og jeg kan kun anbefale jer at anskaffe jer sådan en dukke med barnevogn til jeres de små børn – de får virkelig glæde af den. Måske en julegaveidé.

Dukken kan købes HER 

Dukkebarnevognen kan købes HER

Dukketøj jakke kan købes HER

 

🌸 Tak fordi du læste med 🌸 // Pia 💗

  

1 kommentar

  • Tine

    Vores datter fik en babyborn dukke i 2 års fødselsdagsgave for en uges tid siden. Både fordi hun virkede klar til det, men også for at forberede hende på lillesøsters ankomst en af dagene. Der bliver skiftet så mange bleer, taget tøj af og på og givet dukken mad, det er utroligt så mange ting, hun egentlig er opmærksom på. Så jeg er enig med dig, genial gave med en dukke til en 2 årig 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NavneID mærker til pigerne