Når Eve sleep madrassen blive din nye sengekammerat

Den barske sandhed

Jeg elsker at jeg har taget skeen i den anden hånd og er begyndt at tage ansvar for mig selv og min krop!

Når jeg sad og spiste masser af mad og især usunde sager, kunne min hjerne ikke forstå at jeg skulle ligge min livsstil om og jeg kunne slet ikke se en mening med det. Jeg var virkelig ked af min krop, men samtidig elskede jeg også at proppe i munden. Jeg havde lyst til at forsætte med at proppe i munden, samtidig med at jeg gerne ville tabe mig, men ville ikke undvære min elskede mad og søde sager.

Sukkeret havde fanget mig og fik mig til at træffe nogle forkerte valg og til ikke at tænke på mig selv.

Fra den ene dag til den aden, gjorder jeg det forbi med sukkeret og ændrede min livsstil. Og jeg ELSKER det!!

Du kan læse HER & HER om mit vægttab ind til nu og se flere FØR & EFTER billeder.

Da jeg stillede mig op på vægten hos min diætist 11 april 2018, vejede jeg 109,2 kg! Jeg var selvfølgelig flov, ked af det og pinlig men samtidig også stolt over at jeg havde taget valget om at gøre noget ved det. Jeg havde genvundet lysten til at gøre noget ved min overvægt og gøre noget godt for mig selv. Inden jeg startede hos diætisten havde jeg smidt 3 kilo, så vægten havde været oppe på 112,2 kg.

Jeg har tidligere holdt igen med at fortælle hvad jeg vejer. Ikke fordi folk ikke må vide det, men jeg har desværre oplevet at folk sammenligner. Altså at folk sammenligner deres vægt med min vægt, hvilket jeg ikke kan se en mening med. Jeg har i mange år haft en yo-yo vægt, være spiseforstyrret og lavt selvværd. Nu er jeg igang med at nå mit mål og jeg tager en dag af gangen og jeg ved jeg nok skal nå mit mål.

Men hvorfor fortæller jeg så hvad jeg vejer nu? Jeg kan mærke at jeg er blevet mere ligeglad med om folk sammenligner mig med dem, og så tror jeg på at med ærlighed kommer man langt i sådan en proces. Jeg håber en smule på at jeg kan motivere andre piger derude, som vejer over 110 kg og ikke har troen på sig selv. Jeg håber at kunne være med til at motivere folk til at komme igang med en sundlivsstil og få troen på sig selv og få det bedre med sig selv.

Nu er tallet og mit udgangspunkt sagt højt og jeg vil elske at dele min rejse med jer. Hvad jeg vejer nu og hvad jeg har tabt end til videre, fortæller jeg en anden gang 🙂

Mit første mål var at komme under 100 kg, og det har jeg passeret, så nu er der sat et nyt mål og jeg tager en dag af gangen for at nå dertil. Mit næste besøg hos diætisten er 21 august, og er spændt på hvad vægten siger til den tid.

Jeg synes selv jeg kan se en stor forskel på mine før og efter billeder, og jeg elsker at jeg traf beslutningen om at ændre mine spisevaner og ligge kosten om 🙂

// Pia

5 kommentarer

 • Sandra

  Du fandme sej og der da sket sindssygt meget ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan!
  Jeg er også i gang, og har en krop der minder så meget om din i proportioner og opbygning – jeg tør bare ikke sige tallet højt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Sejt💪😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er du sej! Held og lykke på din rejse nedad.. jeg vil følge dig, og jeg kæmper selv, så du er stor inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Så stor forskel. Så sejt gået 💪
  Nu vil jeg også igang 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når Eve sleep madrassen blive din nye sengekammerat