11 rejsetips med en lille baby

Bloggen har fødselsdag… 0 år.

Bloggen har fødselsdag… 0 år 🙂 Velkommen til

Jeg har valgt at oprette en blog, da jeg savner et medie hvor jeg kan dele noget mere ud af mig selv og min hverdag, både i form at tekst men også billeder. Om jeg har det der skal til for at drive en blog, det må tiden vise. Jeg er hvertfald meget glad for at kunne vise jer min blog og håber i har lyst til at læse med.

 

Til dem som ikke kender mig så godt kan jeg fortælle at jeg hedder Pia og er en årgang 86, 32 år. Jeg lever mit liv sammen med min dejlige kæreste Lasse, vi har været kærester i 4 år. På de 4 år har vi købt hus uden for Roskilde, som Lasse har sat i stand. Fået 2 piger, Ellienora fra december 2016 og Solveig fra januar 2018. Der er 13 mdr imellem dem og vi elsker at der er så kort tid mellem dem.

Ved siden af denne blog har jeg min instagram profil @piasgodeliv hvor jeg deler ud af min hverdag og har lidt over 28.000 følgere.

Når jeg ikke er på barsel er jeg uddannet social og sundheds assistent fra Diakonissen på Frederiksberg og arbejder til dagligt i faget. Jeg gik fra min første barsel direkte over i min anden barsel, så det er noget tid siden jeg har været på job.

Et af mine store fokusområder for tiden er at blive mere glad for mig selv og tabe mig. Jeg går hos en diætist og taber jeg derud af. Jeg har født 2 dejlige børn med kort tid imellem, hvilket har sat sine spor. Jeg ønsker ikke at slette alle disse spor, men jeg ønsker at gå ned i vægt og få det bedre med mig selv og kunne være aktiv med mine børn uden at overvægt skal sætte en stopper for det.

Jeg elsker at være i køkkenet og derfor vil bloggen også blive brugt til at dele opskrifter med jer, samt sund inspiration.

Jeg har altid været vild med bolig og indretning, så løbende vil jeg også dele ud af vores hjem. Jeg vil dele lige det jeg har lyst til og når jeg har lyst til det. Dette er et sted hvor jeg gør som det passer mig og håber i vil læse med.

// Pia

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 rejsetips med en lille baby