Kør-selv ferie med 4 børn

Besøg hos diætisten efter ferien

Ferien er slut og nu er det tilbage på hesten igen… Tilbage til den sunde livsstil og tilbage til se sunde vander igen. Sådan har rigtig mange det efter deres ferie, og jeg har også selv haft det sådan før hen.

Men denne gang har jeg virkelig bare haft en rigtig god ferie og været sej til kun at spise det jeg har haft lyst til og spist meget efter min kostplan.. Dette ses tydeligt også på vægten idag har diætisten 🙌🏻

Du kan læse om vores ferie HER.

Det er en måned siden jeg sidst var til vejning og samtale hos diætisten, og ud af den måned har to af ugerne været ferie.

Det første min diætist siger da hun ser mig, er at hun kan se jeg har tabt mig i ansigtet 😀 Sådan nogle små kommentarer betyder efterhånden mere for mig end selve tallet på vægten. Bevares, selvfølgelig har vægten stadig en finger med i spillet, men de andre faktorer begynder virkelig at spille en større rolle.

Med alderen har jeg lært at kun spise ting som gør mig glad, og ikke spise ting fordi folk omkring mig spiser det. Fx kan jeg sagtens springe desserten over, fordi jeg ikke har lyst. Og på vores ferie sagde jeg også nej til dessert og is nogle dage, netop fordi jeg var mæt og ikke havde lyst. Det er de små ting som tæller og som i sidste ende kan være med til at give et vægttab.

Jeg vidste jeg havde tabt mig, dels fordi jeg kan mærke det på min krop og så er det meste af mit tøj blevet for stort samt det nye tøj jeg har købt er mindre i størrelsen

Nu til det spændende, hvad sagde vægten??

  •  3 kg sagde vægten da jeg hoppede op på den! Min diætist fortæller at det er meget flot, da hun regner med – 500 gram om ugen. Så hun var mere end godt tilfreds 😁

 

Jeg var selv pisse stolt og fik en rigtig god følelse i kroppen og et klap på skulderen af mig selv 👏🏻

Sejr som denne giver mig virkelig mere blod på tanden og mere styrke til at forsætte mit livs kamp👊🏻😁

Jeg vil tilbage til en krop som jeg er glad for og som jeg elsker❤

 

Tak fordi du læser med.

// Pia

Så her stort er smilet på mine læber, når jeg begynder at mærke positiv fremgang på min krop.

1 kommentar

  • Marie

    Hvor er du sej så godt gået. 💪🏼🌸 hvad hedder din diætist har hun en hjemmeside?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kør-selv ferie med 4 børn