Vægttabsstatus

Alene med pigerne – En dag i vores sko

Kom indenfor en hel almindelig dag i mit liv💗

Kæresten arbejder som tømrer og den byggeplads han går og arbejder på med hans makker og andre fra firmaet, skal står færdig lige om lidt, og lige som andre håndværkere, så har de travlt. Så jeg er alene hjemme med pigerne mens han jobbet.

Jeg har det helt fint med at være alene med pigerne, vi finder altid på noget. Idag har jeg valgt at tage jer med og fortælle hvordan vores dag er gået. Idag, lørdag, ser ud som en helt almindelig dag hvor jeg er alene med begge piger. Ellienora går til daglig i vuggestue men ca en gang om ugen holder jeg hende hjemme for at hygge os. Så dagen idag, kunne lige så godt have været en hel alm hverdag hvor Ellienora holdt fri og hyggede.

Kl 6:40: Vågnede begge piger inde på deres værelse i hver deres senge. Jeg går ind og siger godmorgen og kysser dem begge, hvorefter jeg snupper Ellienora over i Solveigs seng. De elsker at være i samme seng og ligge og lege. Imens de leger fandt jeg tøj frem til dagen og smuttede selv på toilettet for at gøre mig klar til dagen.

Derefter bliver pigerne skiftet og vi gik ud i køkkenet. Vi spiste alle morgenmad sammen. Solveig og jeg spiste havregrød og Ellienora spiste noget hjemmebagt brød.

Kl 7:30: Går vi igang med vaske pigerne, få tøj på og børstet tænder. Alt imens vi leger og hører musik.

Kl 8:00: Går jeg igang med at lave lidt mad til vores tur i skoven.

Kl 8:30: Alle piger er klar, bilen er pakket og vi kører afsted i skoven 🌿🍃

Vi var i skoven fra kl 8:50 – 10:45. Det var lækkert vejr og vi nød det virkelig. Ellienora ville puffe klapvognen meget af turen, så selvom vi var afsted i lang tid, så gik vi ikke den længste tur. Men pigerne og jeg nød det. Solveig var nede og kravle rundt i skovbunden, hvilket hun var helt vild med. Vi fandt en brombærbusk som vi spiste en masse bær fra. Efterfølgende kørte vi hjem. Solveig havde sovet i bilen på vej ud til skoven og både hende og Ellienroa nuppede en  lille lur på vej hjem fra skoven.

Kl 11:10: Hjemme igen hvor jeg lavede frokost mens pigerne legede. Vi spiste frokost som bestod af rugbrød til Ellienora og jeg, og blødt brød og frugt til Solveig.

kl 12:00: Gåtur med Carlos.

Kl 12:30: Begge piger var trætte og blev puttet i hver deres vogn ude i haven og sov til 14:00. Pigerne vågner stort set altid på samme tid, hvilket er helt fint.

Mellem kl 14:00 – 16:00: Vores genbo Willy på 83 år kom forbi med nogle pære og sagde vi kunne komme ned efter brombær. Willy deler altid glædeligt ud af hans frugt og grønt fra hans have, og jeg plejer at levere hjemmebag til ham. Det er så dejligt med sådan nogle mennesker rund omkring en. Vi legede, tegnede, spiste mellemmåltid, og hyggede inden vi gik ned til Willy for at få lidt friske bær.

Kl 16:15: Jeg gik igang med at forberede aftensmaden, det var en nem en af slagen. Jeg lavede nogle kyllingedeller, men græskar og bønnefritter, alt sammen på bageplader så det kan passe sig selv inde i ovnen mens jeg leger med pigerne. Jeg er typen som genbruger mit bagepapir hvis det blot er brugt til at bage boller på, så vender jeg det bare om.

Kl 17:00: Vi spiste vores aftensmad og begge børn var begyndt at blive trætte igen. Det var nemt at ordnet køkkenet da maden var lavet på bageplader og servicet blot skulle sættes i opvaskemaskinen. Ellienora hjælper altid til med at tage af bordet og hun elsker det.

kl 18:00: Begge piger kommer i bad og får nattøj på, hvor vi efterfølgende leger inde på deres værelse og kl 18:50: får Ellienora børstet tænder og får en tår vand, hvor hun efterfølgende bliver puttet. Solveig skal have en flaske med modermælkerstatning inden hun skal sove. Denne giver jeg inde på væreslet og begge børn falder hurtigt i søvn, og kl 19:20 er der helt ro hos dem og de sover begge sødt.

Jeg får ordnet noget vasketøj, tømt opvaskemaskinen og klaret et bad. Og efterfølgende ligger jeg med computeren og venter på kæresten kommer hjem efter en alt for lang arbejdsdag. Han kom hjem kl 20:40.

Det har været svært at skulle sætte tidspunkter på vores dag i dette indlæg, men har gjort mit bedste. Jeg har ikke skrevet en masse småting på listen, så som bleskift i løbet af dagen, trøste når Solveig eller Ellienora har været ked af det, ud med skrald, men håber i alligevel har fået en idé om hvordan vores dag har været.

🌸 Tak fordi du læste med🌸 // Pia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vægttabsstatus